Logo Cyber News
Logo Dorin M Wolf
 
- VMware lansează actualizări de securitate. (link material original)
 
- Săptămâna în ransomware - 12 februarie 2021 - Mai multe chei lansate. (link material original)
 
- Escrocii vizează profesioniștii fiscali din SUA în atacurile de phishing IRS (Internal Revenue Service) în curs de desfășurare. (link material original)
 
- Funcția de confidențialitate Telegram nu șterge fișierele video marcate pentru autodistrugere. (link material original)
 
- Utilizatorii gmail din SUA sunt cei mai vizați de operațiunile de atac phishing. (link material original)
 
- Copycat (pachete de cercetare de penetrare etică) imitate utilizate în noul atac care a lovit giganții tehnologiei. (link material original)
 
- Yandex suferă de o nouă compromitere a datelor, după ce administratorul de sistem a vândut accesul la email-urile utilizatorilor. (link material original)
 
- Cercetătorii depistează o creștere masivă a tentativelor de atac ale RDP (Remote Desktop Protocol). (link material original)
 
- Dezvăluirile privind vulnerabilitățile din 2020 sunt pe cale să le depășească pe cele din 2019. (link material original)
 
- Aplicațiile mHealth expun în mod constant PII (Personally Identifiable Information) și PHI (Protected Health Information) prin API-uri. (link material original)
 
- Atacurile BEC de succes devin cu 56% mai costisitoare. (link material original)
 
- 5 tendințe în materie de securitate cibernetică pe care trebuie să le abordeze MSP-urile în 2021. (link material original)
 
- Accellion va retrage produsul de partajare a fișierelor de întreprindere vizat în atacurile recente. (link material original)

 

Logo Dorin M Wolf

No comments