Logo Cyber News
Logo Dorin M Wolf
 
- Săptămâna în ransomware - 22 ianuarie 2021 - Calm înainte de furtună. (link material original)
 
- SAP SolMan (Solution Manager) distribuie public codul pentru o vulnerabilitate pre-auth de severitate maximă. (link material original)
 
- Bobobos (magazin online de îmbrăcăminte bărbați) suferă de o încălcare a datelor după ce o copie de rezervă cloud a fost descărcată de un hacker. (link material original)
 
- Intel: Hackerii au furat de pe situl corporativ informații nepublicate despre câștigurile companiei pe anul 2020. (link material original)
 
- Drupal lansează o actualizare de securitate pentru o vulnerabilitate critică într-o bibliotecă terță. (link material original)
 
- Site-ul MyFreeCams hăcuit pentru a fura informații despre 2 milioane de utilizatori plătitori. (link material original)
 
- Era 5G: Asigurați-vă totul. (link material original)
 
- Instituțiile financiare trebuie să se pregătească pentru un risc crescut de criminalitate financiară. (link material original)
 
- Organizațiile se luptă să mențină securitatea aplicațiilor pe toate platformele. (link material original)
 
- Sectorul comerțului cu amănuntul și al ospitalității remediază defectele software-ului într-un ritm mai rapid decât alte sectoare. (link material original)
 
- Consolidarea IT-ului din domeniul sănătății împotriva amenințărilor tot mai mari la adresa securității. (link material original)

 

Logo Dorin M Wolf

No comments